Ο πλεϊμομπίλης, ο μπρουμελάκης και η Αναστασία

Μήνυμα πάνω σε διαφήμιση playmobile, στα ΚουΚου αεροδρομίου (Φωτό:  Σοφία Χριστοφορίδου, 9 Ιουνίου.2012)

«Τι τυχερή η Αναστασία! Όχι μόνο την αγαπάει, αλλά θέλει να το εκφράζει με κάθε τρόπο, θέλει να της δώσει όσα κρύβει μέσα του» σκέφτηκε ο ρομαντικός μου εαυτός με το που διάβασε το μήνυμα που έστειλε ο τύπος στην κοπέλα του (καλά μπορεί να ήταν και κοπέλα που το έγραψε, μη σου πω πιο πιθανό, σιγά μην είχε τέτοιες ευαισθησίες ένας άντρας).

Ο φαντασιόπληκτος εαυτός μου το πήγε ακόμα παραπέρα (ήταν μεσημέρι, ντάλα ο ήλιος καταλαβαίνεις) και είδε σε όραμα τον γενναίο παύλα Ρωμαίο παύλα Playmobile (εδώ η ιστορία είναι straight) απά στο άρμα του να δίνει μάχες και όταν επιστρέφει να έχει να διηγηθεί πολλά στην αγαπημένη του Αναστασία παύλα Αιγύπτια παύλα παράνομο έρωτα και φυσικά πολλά κοσμήματα παύλα λάφυρα να της χαρίσει. Η Αναστασία, στην πραγματικότητα ήταν το δουλικό της Αιγύπτιας κυράς στην οποία τα είχε ρίξει στην αρχή της καριέρας του ο ωραίος Μπρούμελ. Αλλά μετά του γυάλισε η μικρά, το πάθος φούντωσε κουλουπου κουλουπου. Έτσι αποφάσισε ότι μετά την τελευταία εκστρατεία θα έβγαινε σε πρόωρη σύνταξη (είχε και έναν πασοκο θειο, μέσα στα πράγματα, κάτι θα έκανε) θα αγόραζαν μια ταπεινή καλύβα με θέα στις πυραμίδες. Θα της έλεγε πολλά (θα τα έγραφε και  στο ημερολόγιο), θα της έδινε πολλά (για να αγοράσει ένα αξιοπρεπές κρόσσι για τις κουρτίνες της βρε αδερφέ, μια βάση της προκοπής για το τραπεζάκι της). Που να το φανταζόταν τότε ότι θα έφτανε μια μέρα που θα βρισκόταν από τη σκεπαστή κερκίδα του Κολοσσαίου στα κελιά, περιμένοντας τη σειρά του για τα λιοντάρια.. Ευτυχώς κάποια στιγμή πετάχτηκε ο… κανονικός μου εαυτός και έβαλε τέλος στην παράκρουση με τον Ρωμαίο-Μπρουμελάκη-Πλέιμομπιλ.

«Εμ, κάτι ξέρει που θέλει να της πει πράγματα ο τύπος. Φαντάζεσαι να ήθελε να της τα γράψει με τέτοια ορθογραφία; Τον κόβω να έχει βάλει το λεξικό Μπαμπινιώτη είναι στον κατάλογο των πραγμάτων που θέλει να της δώσει, γιατί προφανώς του είναι άχρηστο».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο πλεϊμομπίλης, ο μπρουμελάκης και η Αναστασία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s