Θέλω να τους δείξουμε!

Ξέρω ότι είναι εντελώς παράλογο, αλλά θέλω όσο τίποτε άλλο σήμερα να κερδίσουμε το ματς με τη Γερμανία, έτσι για να τους δείξουμε! Θα μου πεις «και τι θα γίνει; μήπως θα αλλάξει το μνημόνιο; θα αλλάξει θέση η Γερμανία και από αυτή την άκαμπτη στάση θα σπάσει λίγο τη μεσούλα; ή μήπως «θα πάρουμε το αίμα μας πίσω» και «θα τους δείξουμε εμείς τι εστί Ελλάδα»; Τίποτα δεν θα αλλάξει. Ακόμα και αν συμβεί το θαύμα και κερδίσουμε. Την επόμενη μέρα θα είμαστε το ίδιο χρεωμένοι, το ίδιο κολλημένοι στο βάλτο της οικονομικής κρίσης.

Όμως, όταν έχεις υποστεί κριτική μέχρι και για το πόση ζάχαρη βάζεις στο φραπέ, όταν έχεις λιδωρηθεί τόσο πολύ, όταν έχεις υπομείνει τα σαχλά, υπερφίαλα και άκρως προσβλητικά δημοσιεύματα του λαϊκού τύπου της Γερμανίας, ε κάποια στιγμή, ναι θέλεις «να τους δείξεις». Κι ας μην αποτελεί απαραίτητα απόδειξη του τι αξίζεις ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. (Ο καλύτερος τρόπος να τους «δείχναμε» θα ήταν να μην τα είχαμε κάνει τόσο σκατά ώστε να χρειάζεται να έχουν λόγο στα του οίκου μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

ΥΓ. Φοβάμαι μόνο μην μας πέσουν τα μούτρα και σκουπίσουν τους βρώμικους δρόμους της πόλης. Αλλά από την άλλη, είτε κερδίσουμε απόψε είτε χάσουμε, το ότι φτάσαμε στον προημιτελικό δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα. Κοινώς ποδοσφαιρικά «τους έχουμε δείξει»! Στα άλλα γήπεδα να δούμε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s